top of page

BIOBALANS TJÄNSTER

BioBalans erbjuder tjänster som inga sjukhus i Sverige kan erbjuda dig. Apparaturen som används har genomgått kliniska tester och används på sjukhus i andra länder. Detta i kombination med studier, mer än 20 års erfarenhet av näringslära och klienter ger dig möjligheten att få reda på bakomliggande orsaker till ett hälsoproblem.

HÄLSOANALYS

Hälsoanalys innebär att vi söker av alla vitala organ och vävnader i din kropp. Om du vet med dig att du har ett specifikt problem så gör vi en mer ingående analys av även detta. Alla vävnader och organ går att avläsa. Vid första besöket detekterar vi vilka eventuella obalanser som finns i din kropp. Avläsningen som görs då ligger till grund för ett återbesök, men redan vid första besöket kan vi börja hjälpa kroppen att återfå balans med hjälp av Meta-terapi. Utöver detta görs en mineral-, vitamin- och tungmetallanalys för säkerställa vilka näringsämnen som det råder brist på.

KOSTOPTIMERING

Kostoptimering är en plustjänst som du kan välja att koppla på din konsultation om du vill få snabbare tillfrisknande från en sjukdom eller skada, eller få bättre resultat inom idrott och tävling. Här får du vara aktiv och förse mig med detaljerad information om din kosthållning. Utifrån de resultat som vi fått från hälso-, mineral-, vitamin- och tungmetallanalys kommer du att få förslag på födoämnen du bör äta för att maximera ditt näringsupptag. I denna tjänst ingår även spektralanalys av max 4 st tillskott.

STAMCELLSAKTIVERING
NÄRINGSANALYS

Denna analys innefattar avläsning av mineral-, vitamin- och tungmetaller. Ingår i Hälsoanalys.

Som oberoende leverantör av NHT kan vi nu erbjuda kunder en produkt som aktiverar stamceller i kroppen. En oerhört effektiv tillskott för att påskynda kroppen läkeprocess.

META-TERAPI
MAG- & TARMPROGRAM

Detta är ett individuellt anpassat mag- och tarmprogram som jag har använt under många år för att hjälpa personer med kroniska besvär. Programmet lämpar sig ypperligt för dig som har omöjliga magbesvär. Ett sjävstående program som inte kräver att du besöker BioBalans fysiskt. Även detta program går att kombinera med Hälsoanalys för den som vill ha helkoll på kroppen och program som hjälper dig till en bättre mag- och tarmhälsa.

SPEKTRAL ANALYS

Detta är en plustjänst som du kan välja att koppla på din hälsoanalys eller väljas i samband med ett återbesök. Tjänsten ingår för den som önskar i Kostoptimering. Spektral-analysen ger dig möjlighet att få reda på om det tillskott du äter har en positiv inverkan på din kropp. Det går också att jämföra flera olika preparat för att se vilket som har bäst inverkan på just din kropp. I denna tjänst ingår analys av 4 st produkter.

LASER-TERAPI

Laser-terapi är en behandlingsform som hjälper kroppens celler att snabbt återfå energi. Med hjälpa av laserns speciella våglängd kan vi nå djupt in i vävnader. Används vid smärtlindring och inflammationer.  Denna typ av behandling kan göras som uppföljning till en hälsoanalys om den här terapin anses vara relevant.

En behandlingsform som bygger på att återföra energi genom att återställa cellens näringsupptag. Behandling ingår i hälsoanalys, men kan även utföras vid akuta behov för att minska smärta och inflammation.

RIFE-TERAPI

RIFE är en behandlingsmetod som främst riktar sig till att slå ut mikroorganismer (virus, bakterier och inälvsparasiter ) och svamp i vår kropp. Denna typ av behandling kan göras som uppföljning till en hälsoanalys om den här terapin anses vara relevant. Vanligt för att avhjälpa borrelia och andra svårare patogener.

bottom of page